Bezoek ons in Hoogeveen!

PVC, laminaat, parket, akoestische wandpanelen en meer

Op zoek naar een PVC, laminaat of houten vloer? Bekijk hier ons zeer gevarieerde aanbod in de showroom van HRS Vloeren. Van PVC lichtgrijze tegels met een realistische stenen look tot mokka zwart eiken visgraat laminaat voor een ultieme houtbeleving. De koffie staat klaar in onze showroom. Als echte vakidioten weten we namelijk precies wat mooi is en wat in jouw situatie werkt. En die kennis stellen we voor jou beschikbaar.

In onze showroom liggen tientallen verschillende soorten vloeren uitgestald, zodat je je breed kunt oriënteren en direct een mooie indruk krijgen van de diverse vloeren. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag en op afspraak kun je ook buiten de vaste openingstijden een kijkje komen nemen.

Onze showroom

Neem een kijkje in onze showroom!

Een vloerenspecialist die uitgebreid de tijd voor u neemt? Een showroom waar u al veel inspiratie kunt opdoen en waar u grote stalen mee naar huis kunt nemen? HRS Vloeren beschikt over een groot assortiment aan PVC, laminaat en parketvloeren. Daarnaast hebben wij ook akoestische wandpanelen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u de mogelijkheid om voorbeelden mee naar huis te nemen.

U kunt via het onderstaande formulier een afspraak met ons inplannen, maar natuurlijk bent u ook welkom zonder afspraak. Hopelijk tot snel!

Afspraak showroom

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

Contactgegevens

HRS Vloeren

A.G. Bellstraat 39 B
7903 AD Hoogeveen
0528 – 44 70 30
welkom@hrsvloeren.nl

KvK: 85685836

Openingstijden

Maandag: 13:00 tot 17:00
Dinsdag t/m donderdag: 09:30 tot 17:00
Vrijdag: 09:30 tot 20:00
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Eyecatcher in jouw woning?

Een duurzame PVC- of laminaatvloer? een strakke parketvloer? HRS vloeren heeft het allemaal. Naast vloeren hebben wij ook akoestische panelen in ons assortiment. Wilt u een industriële uitstraling, een landelijk interieur of de betonlook in huis halen? Wij voorzien u graag van advies op maat tijdens het nuttigen van een lekker kop koffie!

Neem contact met ons op!

Contact

Naam(Vereist)