Wandpanelen laten plaatsen

Wandpanelen zijn enorm populair. Wil jij ook wandpanelen in jouw huis, woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere ruimte? Dat begrijpen wij heel goed! Twijfel jij of je de panelen zelf goed aan de muur krijgt? Wil je graag dat een expert de panelen op de juiste manier afzaagt en plaatst? Het plaatsen van wandpanelen is niet lastig wanneer de muur eenvoudig is. Wanneer er stopcontacten, hoekjes, schakelaars of andere materialen op de muur zitten dan wordt het wél lastig. Om jou te helpen kunnen wij op locatie de panelen plaatsen voor je.

Panelen aan de muur bevestigen

Het bevestigen van houten panelen aan de muur kan dus lastig zijn wanneer je hier onervaren in bent. Door verkeerd te meten en foutief de panelen af te zagen kan je de panelen beschadigen of onbruikbaar maken. Dit is natuurlijk zonde. Wij hebben al ontzettend veel panelen geplaatst en komen dat ook graag bij jou doen. Laat in het formulier hiernaast weten hoeveel panelen je geplaatst wilt hebben en wij nemen spoedig contact met je op.

 

Wandpanelen kopen en plaatsen

Wandpanelen kopen bij HRS Vloeren heeft veel voordelen. Wij hebben twee soorten panelen in ons assortiment. Bekijk hier al onze wandpanelen. De panelen zijn te bestellen via de webshop. Nog geen keus gemaakt? Neem contact met ons op via dit formulier. Wij helpen je graag!

 

Wandpanelen laten plaatsen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)