HRS vloeren: Service en een glimlach

Wie is HRS Vloeren en wat doen wij nou precies? HRS Vloeren is opgericht door Hidde Rik Streutker. Deze in Hoogeveen-woonachtige ondernemer wil niks liever dan mensen blij maken met hun nieuwe vloer. Droomvloeren voor een eerlijke prijs met de best mogelijke service. Samen met Hidde maakt wordt de zoektocht naar jouw droomvloer een feestje. Dat is waar wij voor gaan!

In onze showroom ben jij welkom voor deskundig advies, de beste service en de mogelijkheid om je zo goed mogelijk te oriënteren. Naast vloeren hebben wij ook akoestische wandpanelen, onderhoudsproducten en meer in ons assortiment. Allen te bestellen via de webshop, maar ook op te halen in Hoogeveen.

Onderaan onze website staan onze openingtijden, maar op afspraak wijken wij daar graag vanaf als jou dat beter uitkomt.

Hoe is HRS vloeren ontstaan?

Eigenaar Hidde Streutker heeft voor het oprichten van HRS Vloeren zo’n acht jaar in de autobranche gewerkt. Verkopen is zijn passie en zal dat altijd blijven, maar Hidde was toe aan nieuwe uitdaging. Een nieuwe stap. ”Met HRS Vloeren heb ik mijn nieuwe uitdaging zeker gevonden. Ik ben blij met de stap die ik gemaakt heb en kijk ernaar uit om mensen te voorzien van deskundig advies en prachtige vloeren.”

Persoonlijke aandacht

In zijn ruime showroom met tientallen voorbeeldvloeren, zowel op de grond als in displays, in verschillende soorten. Om samen met u uw droomvloer te vinden neemt HRS Vloeren graag uitgebreid de tijd voor u. Persoonlijk aandacht voor uw wensen, behoeften en voorkeuren. Dat is wat HRS uniek maakt. De overheerlijke koffie staat, net als de altijd goedlachse Hidde, voor u klaar. Benieuwd naar de showroom? Klik dan op de knop hieronder!

Onze showroom bezoeken?